Bedrijfsevenement op de Maasvlakte 2 – partyschip Rotterdam

8 maart 2017 -
Bedrijfsevenement op de Maasvlakte 2 – partyschip Rotterdam

Het havengebied van Rotterdam is volop in ontwikkeling. Aankomend weekend zal Partyjacht Thalassa voor haar opdrachtgever weer koers zetten richting de Maasvlakte van Rotterdam. Containerkranen, diepe kadermuren en de grootste schepen ter wereld zorgen in dit gebied voor de meest indrukwekkende uitzichten!

Puur verwennerij!

Tijdens het bedrijfsevenement aan boord van Partyjacht Thalassa zullen de gasten gaan genieten van het indrukwekkende uitzicht wat de Maasvlakte te bieden heeft en zal de crew van het schip de gasten verwennen met een overheerlijke lunch! Zowel de kapitein als het bedienend personeel zorgen ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken.

Het leren kennen van de Rotterdamse wateren

Na alle hightlights van de Maasvlakte zal het schip uiteindelijk aanmeren bij de Measlantkering. Hier zullen de gasten van boord gaan voor een eigen te volgen programma. De Measlantkering is een enorm deltanetwerk wat ons beschermd tegen vloedgolven.

Wist u trouwens dat de Measlantkering:

  • Een deur heeft die 210m lang is.
  • In 2007 voor het eerst sloot.
  • 2 deuren heeft van 210 m breed, 22 m hoog en 15 m diep. Bij sluiting lopen ze vol met water, waardoor ze binnen 2 uur naar de bodem zakken.
  • werkt met bolscharnieren met een doorsnede van 10 m en een gewicht van 680 ton.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bedrijfsevenement waarbij u uw gasten wilt verassen met al het moois van Rotterdam? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tags: , , , ,

copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×