Een goede start van 2017!

3 januari 2017 -
Een goede start van 2017!

De crew van Rederij Thalassa wenst iedereen een heel goed en gelukkig 2017 toe! Het nieuwe jaar is van start gegaan. Een jaar waarbij we opnieuw aan de slag gaan met mooie evenementen en hopen daarbij op tevreden opdrachtgevers. In het komende jaar staan er al heel wat evenementen op het programma.

Aankomende maand is het tijd voor nieuwjaarswensen en borrels. Een goede gelegenheid waarbij iedereen op een bijzondere wijze in de watten gelegd wordt en waarbij er continue een ander mooi decor voorbij komt. Verder mogen we dit jaar een bruidspaar wat elkaar het ja-woord gaat geven aan boord verwelkomen en het feest organiseert met al hun dierbaren op Partyjacht Thalassa. Binnenkort organiseren we ook een speciale dag voor een echtpaar wat al 50 jaar getrouwd is en dit bijzondere evenement samen met familie gaat vieren op het water!

Ook mogen we regelmatig bedrijven aan boord verwelkomen voor bijvoorbeeld een productpresentatie of een vergadering. Een evenement aan boord van de Thalassa geeft al deze gelegenheden net een extra mooi tintje!

Bent u ook nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. De crew van Partyjacht Thalassa staat u graag te woord.

copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×