Jubileumfeest aan boord van Partyjacht Thalassa!

20 december 2016 -
Jubileumfeest aan boord van Partyjacht Thalassa!

Afgelopen weekend was het weer 1 groot feest aan boord van Partyjacht Thalassa. Na enige weken voorbereiden mocht de crew van de Thalassa afgelopen zaterdagavond 100 gasten verwelkomen aan boord.

Carrosserieën H.W van der Peet heeft een 40-jarig jubileum groots gevierd. De groep mocht ’s middags eerst bij de ‘buren’ op bezoek; een rondleiding bij Feyenoord Rotterdam in stadion de kuip! Op nog geen 5 minuten lopen lag het schip afgemeerd aan de Piet Smitkade, de terminal van Constant in Beweging. De gasten werden ontvangen met een glas Cava zodat er na het welkomstwoord getoost kon worden! Aansluitend werden de gasten getrakteerd op een Walking dinner en heeft DJ Maus ervoor gezorgd dat de gasten aan niets ontbrak. Een gezellige avond waarbij er voor ieder wat wils was: een plek waarbij de gasten uit hun dan konden gaan of ergens rustig met elkaar konden bijpraten.
Rotterdam mocht dit weekend weer als prachtig decor dienen. Een stad wat vanaf het water elke dag weer zoveel moois te bieden heeft. Rederij Thalassa kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. Een tevreden en blije opdrachtgever. Want daar doen we het voor!

Wilt u ook op een bijzondere manier een jubileumfeest vieren? Neem dan gerust contact met ons op!

copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×