Terugblik naar de zomer van 2016. Rederij Thalassa; Het gezelligste partyschip van Nederland!

4 november 2016 -
Terugblik naar de zomer van 2016. Rederij Thalassa; Het gezelligste partyschip van Nederland!

Het team van Rederij Thalassa kijkt terug op een geweldige zomer vol geslaagde evenementen op het water!

Overzicht van de evenementen
De eerste echte zonnestralen van dit jaar kwamen door in de maand juni. Tijdens deze eerste zomermaand heeft de Thalassa vele jubilea en personeelsfeesten mogen ontvangen/organiseren. Onze opdrachtgevers waren na afloop tevreden over de voorbereiding en het uiteindelijke resultaat, we ontvingen mooie complimenten en daar doen wij het als team voor!

In juli stond de deelname aan de Tall Ships Races op het programma, dit jaarlijkse evenement vindt plaats in Antwerpen en was wederom een groot succes. Tijdens de vaart werd er aan boord culinair gekookt en heeft de Thalassa bijna 100 bezoekers op het schip mogen verwelkomen.

Tijdens de maand augustus gingen de zomervakanties van start en hebben wij een bijzondere vaart mogen organiseren. Aan boord van de Thalassa stapte een familie die elkaar lange tijd niet had gezien. Uiteindelijk beleefde zij een onbezorgde dag op het water en is er genoten van de rust en service op het schip.

September was dit jaar een prachtige nazomer maand waarbij we onze jaarlijkse opdrachtgevers Hollandia  en Wilson Agency weer aan boord mochten ontvangen. Daarnaast hebben we in samenwerking met de Grace Kelly een evenement mogen organiseren. Als kers op de taart hebben we een aantal geweldige bedrijfsfeesten georganiseerd waarbij het dak eraf ging!
Kortom; we hebben genoten van de organisatie van deze zeer geslaagde evenementen. Op naar de gezelligheid van de winter en kerstdagen!
Kijk op www.rederijthalassa.nl voor meer informatie van evenementen aan boord van dit prachtige schip!

copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×