‘Buitengewoon geslaagd!’ daar is Partyjacht Thalassa trots op!

4 oktober 2016 -
‘Buitengewoon geslaagd!’ daar is Partyjacht Thalassa trots op!

Vrijdag 20 mei 2016 lag Partyjacht Thalassa aangemeerd in Vianen om het gemeentebestuur van Zederik in te schepen. Rond het middaguur konden we aan boord.
Daar werden we hartelijk ontvangen en in de lounge (buiten was het wat fris) voorzien van koffie of thee. Nadat we zeker wisten dat we compleet waren, werd er afgemeerd.

En dan blijkt dat Vianen en omstreken er vanaf het water toch echt anders uit te zien. Een mooie ervaring! Varend over de Lek werd een smaakvolle lunch geserveerd, een lekker soepje met handzame, rijk belegde broodjes. We zetten koers richting Schoonhoven. Onder de snelwegen door, langs campings en vakantiehuizen, robuuste dijken en historische dorpen en stadjes.
Ameide vanaf het water is een openbaring, wat een historie. Net als Nieuwpoort overigens en de aanblik van Schoonhoven, onze bestemming.

De terugreis was een waar feest. Een ‘walking dinner‘ met voor elk wat wils. De service betrof de gehele boot. We hadden ons over de beide dekken en in de lounge verspreid. Maar de bemanning wist ons overal te vinden. Drankjes en diner werden adequaat uitgeserveerd, wat een gastvrijheid.

Leuk detail: de schipper gaf desgewenst uitleg over de mores op het water. Grote containerschepen langszij en tegemoetkomend en daar voer de Thalassa veilig tussendoor.

Een aanrader zo’n vaartocht, uiteraard vanwege het uitzicht maar ook zeker vanwege de goede zorgen op de boot door de medewerkers van rederij Thalassa. Buitengewoon geslaagd!                     Ameide stadsgezicht

copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×