Evenement op maat!

Partyjacht Thalassa is geschikt voor vele gelegenheden! Met een maximale capaciteit tot 100 personen kan elk evenement naar uw wens worden ingevuld.

partyschip-uw-feest-4

Het ja-woord aan boord!

U stapt letterlijk aan boord van de huwelijksboot! Partyjacht Thalassa is namelijk als officiële touwlocatie aangemerkt. Na de huwelijksplechtigheid gaan de trossen los voor een vaartocht, waarna de bruidstaart wordt aangesneden en de bemanning van “uw eigen huwelijksboot” klaar staat om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Meer informatie? Vraag een offerte aan. Of neem telefonisch contact met ons op.

Uw verjaardag of jubileum

Uw verjaardag of een jubileum vieren? Dat kan aan boord van Partyjacht Thalassa. Een bijzondere gelegenheid die niet zomaar voorbij mag gaan?; uw feest op dit schip maakt het extra speciaal! Meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsevenement

Iets te vieren met de medewerkers of belangrijke klanten en relaties? Wat denkt u van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een (product)presentatie op het water? Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw dag of avond. Dit kan door middel van een lunch, borrel, buffet of een diner met aansluitend een swingende feestavond. Een evenement aan boord van Partyschip Thalassa is een geschikte manier om uw personeel of relaties mee te verrassen . Geniet tijdens een vaart door de Rotterdamse havens en op- en afstapmogelijkheden in en rondom Rotterdam. De mogelijkheden zijn groot! Meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Entertainment

Wij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw cruise en uw beleving. Een onvergetelijke cruise waarin muzikaal en attractief entertainment, verbazing, exclusiviteit en pure verwennerij hoog in het vaandel staan. Kunt u op deze pagina niet direct het entertainment vinden dat u voor ogen hebt? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.


copyright rederijthalassa.nl - Website laten maken? Onlinegoedvindbaar

×