thalassa-vp
thalassa-vp2
previous arrow
next arrow

Uw event

Zakelijke en particuliere evenementen

Evenement op maat!

Partyjacht Thalassa is geschikt voor vele gelegenheden! Met een maximale capaciteit tot 100 personen kan elk evenement naar uw wens worden ingevuld.

Bedrijfsevenement
Iets te vieren met de medewerkers of belangrijke klanten en relaties? Wat denkt u van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een (product)presentatie op het water? Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw dag of avond. Dit kan door middel van een lunch, borrel, buffet of een diner met aansluitend een swingende feestavond. Een evenement aan boord van Partyschip Thalassa is een geschikte manier om uw personeel of relaties mee te verrassen . Geniet tijdens een vaart door de Rotterdamse havens en op- en afstapmogelijkheden in en rondom Rotterdam. De mogelijkheden zijn groot! Meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Trouwfeest
Het ja-woord aan boord!
U stapt letterlijk aan boord van de huwelijksboot! Partyjacht Thalassa is namelijk als officiële touwlocatie aangemerkt. Na de huwelijksplechtigheid gaan de trossen los voor een vaartocht, waarna de bruidstaart wordt aangesneden en de bemanning van “uw eigen huwelijksboot” klaar staat om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Meer informatie? Vraag een offerte aan. Of neem telefonisch contact met ons op.

Uw verjaardag of jubileum
Uw verjaardag of een jubileum vieren? Dat kan aan boord van Partyjacht Thalassa. Een bijzondere gelegenheid die niet zomaar voorbij mag gaan?; uw feest op dit schip maakt het extra speciaal! Meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

 

Bedrijfsfeesten

Een spetterend personeelsfeest, een actief bedrijfsuitje, lekker dineren met alle collega’s, een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel, een teambuilding dag of samen genieten van een geweldige vaartocht. Alles is mogelijk!

Zakelijke evenementen

Een productpresentatie op een unieke locatie, vergaderen in stijl, trakteer klanten of relaties op een vaartocht, een meeting op het water. Kortom, uw zakelijke event volledig op maat!

Particuliere events

Een uniek verjaardagsfeest, een geweldige famliliedag, een leuk jubileumfeest. Rederij Thalassa maakt er een onvergetelijk event van. 

Trouwen aan boord

U stapt letterlijk aan boord van de huwelijksboot! Partyjacht Thalassa is namelijk als officiële trouwlocatie aangemerkt

Entertainment

Wij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw cruise en uw beleving. Een onvergetelijke cruise waarin muzikaal en attractief entertainment, verbazing, exclusiviteit en pure verwennerij hoog in het vaandel staan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Stuur ons een bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op...

    Hoe hebt u ons gevonden?

    Omschrijving / overige opmerkingen

    Schuiven naar boven