thalassa-vp
thalassa-vp2
previous arrow
next arrow

Gastronomie aan boord

Lekkere gerechten vers bereid aan boord

Het schip is voorzien van een keuken met volledige apparatuur. Ook een luxe restaurant inventaris, zoals porselein servies, glaswerk en tafellinnen is standaard aan boord. We bieden u voor elk evenement de juiste culinaire verrassingen.  Naar aanleiding van uw wensen adviseren wij u graag over de culinaire invulling.

Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij u adviseren voor de culinaire invulling. Partyjacht Thalassa beschikt over een eigen vaste kok en crew. De kwaliteiten worden tijdens elk evenement benut. De crew houdt rekening met uw wensen en kunnen u adviseren voor de mogelijkheden aan boord.

Laat u verrassen door originele en kwalitatieve gerechten, die een belangrijk deel van het succes van de avond vormen.

Seizoen- en streekgebonden en daar waar mogelijk van kleine regionale leveranciers. Laat u verrassen om voor u een culinair concept samen te stellen!

De kombuis

Volledige professionele keuken aan boord

Het partyjacht Thalassa is uitgerust met een moderne, professioneel geoutilleerde kombuis die voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld (HACCP). Bekijk onze horecamogelijkheden voor meer informatie van de culinaire mogelijkheden aan boord.

Partners

Alleen de beste producten van topleveranciers

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Stuur ons een bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op...

    Hoe hebt u ons gevonden?

    Omschrijving / overige opmerkingen

    Schuiven naar boven