thalassa-vp
thalassa-vp2
previous arrow
next arrow

Opstapplaatsen

Door heel Nederland, België en Duitsland

Partyjacht Thalassa is gelegen in Schoonhoven, maar heeft talloze mogelijkheden aan opstapplaatsen in Nederland. Wij kunnen mee denken in de juiste opstapplaats voor uw evenement en adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de parkeergelegenheden of juiste ligging. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Een aantal alternatieve mogelijke vaarroutes:

Geniet van de prachtige vergezichten van het rivierenlandschap van de Hollandse IJssel en De Lek of ontdek de havens van het bruisende Rotterdam.

Naast het varen vanuit Schoonhoven en Rotterdam zijn vaartochten vanuit andere vertrekplaatsen uiteraard mogelijk. Zo behoren bijvoorbeeld Krimpen aan de IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Schiedam, Maassluis, Vlaardingen, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Nijmegen, Arnhem en Amsterdam tot de mogelijkheden.

Enkele voorbeeldroutes

Varen vanuit Schoonhoven richting Rotterdam
De vaartocht van Schoonhoven naar Rotterdam is afwisselend en attractief. Rotterdam, een stad met veel bedrijvigheid, de indrukwekkende Skyline bij het binnenvaren van de stad, de Willemsbrug en de Erasmusbrug, die het stadsbeeld aan de rivier bepalen. kortom een indrukwekkende vaartocht (Schoonhoven – Rotterdam – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

De vaartocht naar Rotterdam voert u langs de dorpen Bergambacht, Ammerstol, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. In Rotterdam aangekomen wordt gevaren tot aan de Erasmusbrug, hier wordt gekeerd voor de terugvaart naar Schoonhoven.

Varen vanuit Schoonhoven richting Utrecht (Hagestein)
Een natuurtocht. De oevers van de rivier De Lek, idyllisch, volop natuurschoon, fraaie echt Hollandse plaatjes. Dat is wat u ervaart bij varen richting Utrecht (Schoonhoven – Hagestein – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

Varen vanuit Rotterdam
Ontdek de havens van het altijd bruisende Rotterdam. U maakt kennis met één van de grootste zeehavens ter wereld. Uw eigen schip begeeft zich tussen de vele zee- en binnenvaartschepen. Maar u ziet ook scheepswerven en –reparatiebedrijven, pijpenleggers, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers. Maar uiteraard heeft u ook een prachtig uitzicht op de bijzondere Skyline van Rotterdam.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Stuur ons een bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op...

    Hoe hebt u ons gevonden?

    Omschrijving / overige opmerkingen

    Schuiven naar boven