Heeft u iets te vieren met uw medewerkers of relaties? Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de regio Rotterdam. Stap dan aan boord van Partyschip Thalassa, dé varende locatie voor elk topevenement. Varend langs het moderne stadslandschap van Rotterdam geniet u van een culinaire verwennerij, passend entertainment en natuurlijk een gezellig samenzijn. Kortom, tijdens het bedrijfsuitje op het water zal het uw gasten aan niets ontbreken.

“Puur Rotterdam, stap aan boord van het gezelligste partyschip van Nederland”

Bedrijfsuitje / personeelsfeest op maat

Rederij Thalassa zorgt voor een uitje of personeelsfeest op maat, ook met eventuele uitstapjes en activiteiten op de wal. Hoe u perfecte bedrijfsuitje er ook uit ziet, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten. Neem gerust contact ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Vaartocht Rotterdam

Met de wind door de haren of de zon op uw hoofd verdwijnen in no-time alle dagelijkse zorgen. Er is slechts ruimte voor vrijheid en mooie momenten. Vanaf het moment dat de kapitein de gasten van het bedrijfsuitje welkom heet aan boord, kan het grote genieten gaan beginnen. Wanneer de trossen los gaan voor een prachtige vaartocht door Rotterdam voelt men dat men werkelijk leeft. Op het dek of in één van de verschillende lounges, in gesprek met vrienden of collega’s of in alle rust… de sfeer aan boord is uniek. Alsof alles mooier wordt.

Eten en drinken tijdens bedrijfsuitje

De crew verrast uw gezelschap met de lekkerste gerechten. Van de beste bitterbal van Rotterdam tot een chique meergangen diner. Vers, lokaal en van het seizoen! Al het eten en drinken tijdens het bedrijfsuitje wordt perfect afgestemd op uw wensen en zonder uitzondering geserveerd met een brede glimlach.

Entertainment personeelsfeest

U wilt graag entertainment op uw personeelsfeest? Ook hiervoor zijn de mogelijkheden aan boord van Partyschip Thalassa nagenoeg onbeperkt. Bijvoorbeeld een typisch Rotterdams thema of een feest met een echt nautisch tintje. Van een muzikant die een live-soundtrack verzorgt bij de ondergaande zon tot de DJ die de temperatuur aan boord opstookt tot dansbare hoogtes. Let’s Party!

Kosten bedrijfsuitje

Vanaf € 79,50 per persoon bent u, met uw gezelschap, verzekerd van een onvergetelijke watercruise door het Manhattan aan de Maas. Compleet verzorgd van bakboord tot stuurboord! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Stuur ons een bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op...

[everest_form id="82"]
Schuiven naar boven