Uw zakelijke bijeenkomst op het water... U bepaalt de koers die wij varen!

Uw zakelijke bijeenkomst op het water.. U bepaalt de koers die wij varen!Rederij Thalassa houdt zich dagelijks bezig met het organiseren van de mooiste evenementen op het water. De standplaats van het schip is Schoonhoven, maar het bijzondere aan de evenementen op deze varende locatie is dat er veel meer opstapplaatsen in Nederland mogelijk zijn! Varen door de Rotterdamse havens en eindigen met uitzicht van de ondergaande zon welke de skyline van Rotterdam verlicht? Of een activiteit in Utrecht en aansluitend een bijzonder diner op het water? Dat kan bij ons!

De crew staat iedere dag klaar om opdrachtgevers te helpen met het organiseren van een speciaal evenement. Voor een zakelijke bijeenkomst bepaalt u de locatie en de koers die wij gaan varen! Het schip biedt de ruimte om met een gezelschap van circa 30 gasten te vergaderen en presentaties te geven. Door de meerdere levels op het schip is het ook mogelijk om in meerdere groepen workshops of brainstormsessies te houden. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Een dag op het water is een unieke manier om een zakelijk evenement een bijzonder tintje te geven! Meer informatie over de mogelijkheden over het schip? Kijk op de website voor alle mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op!

Schuiven naar boven