Vergadering of training geven op een unieke locatie

Vaak wordt er op partyschip Thalassa een party / feest gegeven, maar ons schip is zeker ook geschikt voor vergaderingen of het geven van trainingen.

Hoe gaaf is het om totaal ‘ out of the box ‘ te gaan door middel van een unieke varende locatie als vergaderruimte? Juist door de verschillende ruimtes en diverse zitplekken is het zeer praktisch om op de Thalassa te vergaderen of het geven van een training.

Al varende door de Rotterdamse haven vergaderen is toch ook veel leuker dan vergaderen in een suf zaaltje of kantoortje? En wat dacht je van een lekker hapje en drankje erbij? Uiteraard kunnen we het een en ander combineren.

Bijvoorbeeld een training in onze ruimte beneden, met drie verschillende tafels en banken. Door de kleine patrijspoorten wordt je niet direct héél erg afgeleid. Daarna vergaderen of een bespreking boven in de salon.

Dan komt het moment dat er trek begint te komen in een goede lunch en die doen we dan op het dek bovenop het schip. Even lekker uitwaaien, genieten van het uitzicht, de natuur. Helemaal weer opgeladen kan er daarna verder vergadert worden in de salon, waar onze bediening intussen de zaal helemaal veranderd heeft, zodat de vergadering weer vanuit een andere positie gehouden kan worden.

Dus we dagen je uit! Kom aan boord van partyschip Thalassa en maak er een vergaderschip van, wees origineel en denk anders! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schuiven naar boven