Huwelijksjubileum & huwelijksverjaardagen vieren aan boord van de Thalassa

Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat zij een bepaald aantal jaren zijn getrouwd. Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar en een gouden huwelijk bij 50 jaar.

Er lijkt een analogie te zijn tussen de viering van zo’n huwelijksjubileum en die van een zoveel-jarig dienstverband, of bestaan van een organisatie. Sinds de invoering van het geregistreerd partnerschap in onder andere Nederland, kunnen ook hieruit feestelijke vieringen voortvloeien, evenals het zoveel jaar “officieel” samenwonend zijn.

Die zogenaamde ‘feestelijke vieringen’ die kunnen uiteraard bij ons aan boord gevierd worden. Ons partyschip is erg geschikt voor de viering van een koperen bruiloft, zilveren bruiloft en gouden bruiloft. De Thalassa is voor een gehele dag af te huren, zodat het gehele schip voor u exclusief voor u en uw gasten is. Tijdens de rondvaart, die we geheel naar uw wens invullen, kunnen we het feest ook nog een culinaire invulling geven. Aan boord beschikken we over een complete bar en een professionele horecakeuken. Onze kok kan een fantastische walking lunch of walking dinner voor u bereiden. We maken dus geen gebruik van cateraar, maar bereiden alles vers aan boord. Helemaal naar wensen van u.

Naast de lunch of naast het diner kunnen we de dag uiteraard ook nog meer invulling geven. Wat dacht u van live muziek aan boord? Of juist wat entertainment.

Uiteraard is er van alles mogelijk. We kunnen de dag helemaal afstemmen naar uw wensen. Vraag ons naar de mogelijkheden en plan een vrijblijvende bezichtiging van de Thalassa. Wij verwelkomen u maar al te graag!

Schuiven naar boven