Trouwen na corona

Vanwege corona hebben veel huwelijken helaas geen doorgang kunnen vinden. De meeste huwelijksfeesten vanaf maart 2020 zijn doorgeschoven naar 2021 of zelfs later. Vaak horen we een bruid of bruidegom zeggen dat ze liever wachten met de ceremonie en het feest tot er echt ruimte is voor een ongedwongen sfeer. Nu de overheid goed op weg is met het vaccineren van de Nederlandse bevolking zien we dat er langzaam weer wat vertrouwen komt bij de aanstaande bruidsparen. We zien veel activiteit op onze website en er komt steeds meer interesse in data voor eind 2021 en voor 2022. Ruim van te voren je bruiloft plannen wordt dus steeds meer een noodzaak in plaats van een optie. Om de juiste trouwdatum te pakken te krijgen, moet er dus op tijd gereserveerd worden. Wij hebben nog tal van beschikbare data beschikbaar en we regelen uiteraard de geschikte bruiloft. Stap daarom letterlijk in het huwelijksbootje!

Aan boord hebben we genoeg ruimte voor de ceremonie. Lekker knus binnen of wat dacht je van ons topdek. Bovenop de Thalassa kunnen wij zorgen een mooie opstelling waarop de trouwambtenaar jullie kan huwen, in de buitenlucht, op het water. Dat wordt een hele originele bruiloftsceremonie.

Ook is het mogelijk om de Thalassa juist als borrel, diner of feestlocatie te gebruiken. Door onze volledige bar en professionele keuken kunnen we veel mogelijkheden aanbieden. Onze kok bereidt een compleet walking dinner voor jullie gasten en onze bediening zorgt ervoor dat het eten & drinken op elk gewenste plek aan boord wordt uitgeserveerd. Zo sta je dus heerlijk te genieten van het uitzicht op de Erasmusbrug terwijl je door onze bediening ontzettend verwend wordt!

Je kunt gerust contact met ons opnemen om de Thalassa eens te bezichtigen, aan boord laten we u het schip zien en bespreken we de mogelijkheden voor uw bruiloft!

Schuiven naar boven