Bistro ‘ buiten de dijk ‘ is geopend!

Wat?

Corona heeft veel los gemaakt en heeft er ook voor gezorgd dat veel feesten aan boord van ons partyschip Thalassa helaas niet door zijn gegaan en niet meer doorgaan. Dit is vervelend, maar dit heeft ons ook op andere ideeën gebracht. Zo is het idee ontstaan om ons partyschip Thalassa toegankelijk te maken voor een groter publiek door een terras te maken aan boord. Voor een heerlijk kopje koffie, een stukje taart, een heerlijk broodje of gewoon een lekker biertje. Dit idee heeft wat voeten in aarde gehad, maar na het maken van goede plannen en na het behalen van de nodige vergunningen is het dan zover. Vanaf morgen openen we ons terras, we openen morgen onze eigen bistro ‘ Buiten de dijk ‘.

Altijd al eens binnen willen kijken op de Thalassa? Dat kan nu dus gemakkelijk en onder het genot van een hapje, drankje of lunch!

Wanneer?

We zijn geopend op zonnige dagen van 10.00uur t/m 17.00uur. Alle dagen waarbij het lekker weer is zijn we open, mits we geen besloten feest hebben en dus niet aan het varen zijn. We gaan onze openingstijden goed ventileren via de sociale media kanalen: Twitter, Instagram & Facebook.

Waar parkeren?

In principe richten we ons op de voorbijgangers per fiets en/of te voet, maar mocht u met de auto komen, dan willen we u verzoeken te parkeren bij het uitvaartcentrum aan de Groene Singel in Schoonhoven. Hier zijn voldoende parkeermogelijkheden en zo verstoord u niet de rust op de dijk.

Schuiven naar boven