Druk bezig met het onderhoud van de Thalassa

Het Corona virus zorgt voor bizarre tijden. Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis en een groot deel van de economie ligt stil. Dit geldt ook voor Rederij Thalassa, we hebben sinds de maatregelen geen rondvaarten meer en liggen dus stil met ons partyschip. Uiteraard vinden we dit heel jammer, maar we snappen de maatregelen. We moeten dit Covid-19 virus onder controle krijgen.

We zijn natuurlijk niet blij met alle annuleringen van de boekingen en opties in maart en april, dit voelen we direct en dan hebben we het nog niet eens over de aanvragen en interesse voor het naseizoen of volgend jaar. Dit voelen we niet direct, maar gaan we later in het jaar en volgend jaar ook zeker voelen. Toch zien we in deze tijd ook zeker weer mogelijkheden en kansen. We hebben heel veel tijd over nu, heel veel tijd om juist de puntjes op de i te zetten. Zo zijn we druk bezig met het maken van een nieuwsbrief, schonen we digitaal alles op en zijn we druk bezig om onze website en social media kanalen beter op te zetten.

Ondertussen is de bemanning flink bezig aan boord van ons partyschip. De Thalassa ziet er mooi uit, maar er zijn altijd werkzaamheden te doen om de Thalassa mooi te houden of zelfs mooier te maken. Onder leiding van onze kapitein Jork wordt er daarom nu flink geschuurd en geverfd buiten. Het weer is nu zeer gunstig, dus er kan buiten zeer veel gedaan worden. Mochten het gaan regenen of toch weer kouder worden, dan is het binnen ook genoeg lakwerk te doen. Komende tijd nemen we jullie mee in de werkzaamheden die we doen aan ons partyschip en hoe we dus nuttig werk kunnen doen in deze Corona tijd. Uiteraard blijven we altijd bereikbaar voor interesse en vragen omtrent het geven van een mooi feest aan boord van de Thalassa.

Willen jullie een mooi feest geven in het najaar, schroom dan niet om contact op te nemen met ons!

Schuiven naar boven