Partyschip Thalassa aanwezig op Dordt in Stoom, Wereld Haven Dagen en Sail Amsterdam 2020

Partyschip de Thalassa is op veel evenementen te vinden. We hebben erg geluk met het jaar 2020, want er worden weer veel evenementen georganiseerd op of om het water, waardoor wij met onze partyboot weer mooie rondvaarten kunnen maken. Zo zijn we aanwezig bij Sail Amsterdam, Sail wordt elke vijf jaar georganiseerd en elke editie maakt onze rederij weer deel uit van dit bijzondere evenement. In totaal doet de Thalassa negen rondvaarten in vijf dagen. Super druk, maar zeker super leuk!

Rondvaart Dordt in Stoom

Ook zijn we in juni aanwezig op het evenement Dordt in Stoom, waarbij we vrijdagavond nog beschikbaarheid hebben, mocht u hier interesse in hebben kunt u mailen naar info@rederijthalassa.nl. Dordt in Stoom is een groot internationaal driedaags stoomevenement dat om het jaar plaatsvindt in de binnenstad van Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, en op andere delen van het Eiland van Dordrecht. Op vrijdagavond is de vlootschouw, een mooi evenement om zeker bij aanwezig te zijn.

Rondvaart Wereld Haven Dagen

Ook zijn we begin september weer aanwezig op de Wereld Haven Dagen. Tijdens de Wereld Haven Dagen varen we met onze gasten langs alle hotspots en zien we fantastische schepen voorbij komen.

Ook hier hebben we nog beschikbaarheid voor: Op vrijdagavond en zaterdagochtend/middag hebben wij nog ruimte om een mooie rondvaart voor u of voor uw bedrijf te maken.

Heeft u hier interesse in, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Schuiven naar boven