Nieuwjaarsreceptie aan boord van partyschip de Thalassa

Aan boord van partyschip de Thalassa worden verschillende feesten gegeven, feesten met verschillende thema’s. Zo hebben we verjaardagen, bedrijfsborrels, gouden bruiloften, kerstdiners, maar ook zeker nieuwjaarsreceptie. Want hoe leuk is het om met jou bedrijf aan boord van een schip het nieuwe jaar in te luiden. Iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen op een partyschip in plaats van op dat saaie kantoor? Aan boord van de Thalassa vindt je alles wat je nodig hebt om een leuke nieuwjaarsfeest te geven. Ons partyschip beschikt over een complete bar en een professionele horecakeuken. Wij schenken alle dranken en onze kok kan culinair alle kanten op. Alles wordt door onze kok vers bereid.

Nieuwjaarsreceptie met rondvaart

Tijdens de nieuwjaarsreceptie maken we een rondvaart langs elke gewenste stad. Al aan een mooie rondvaart door de havens van Rotterdam gedacht? De werknemers in de haven werken dag en nacht, 24/7. Altijd draaien de containerterminals op volle toeren en varen de goederenschepen af en aan. Dan is het toch geweldig om met jou team of jou bedrijf hier tussen te varen? Dit in combinatie met een heerlijke lunch of diner, dat is succes gegarandeerd!

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en kom een keer kijken aan boord van ons partyschip de Thalassa en vaar binnenkort met jou bedrijf door Rotterdam. Altijd feest!

Schuiven naar boven